Vi hjälper dig på din agila resa

Vi är Raion

Vi är en konsultfirma med stort fokus på relationer. Vi vill möta kundens behov på ett personligt plan. Vi kan mjukvaruutveckling, arkitektur, IT strategi och förändringsledning. Med Raion som vår plattform, vill vi visa att det går att göra affärer från hjärtat. Vi jobbar för en modell där alla delar med sig och är övertygade i vår tro på att framgång går via "sharing".

Vad vi gör

Konsulttjänster inom systemutveckling och affärsutveckling med agilitet som den gröna tråden. Vi bygger Raion på samarbete, hitta vägar att hjälpa snarare än hitta vägar att sälja.

Besöksadress

Heurlins Plats 1A
413 01 Göteborg

Om oss

Vi tror på att forma partnerskap med våra kunder och hitta vägar att hjälpa snarare än att hitta vägar att sälja. Vi bryr oss! Vårt fokus gällande våra kollegor är i stort sett samma. Vi bygger Raion på samarbete. Företaget är summan av alla anställda vilket ger den perfekta möjligheten att skapa en miljö där alla får vara stjärnan.

Om du tycker att detta låter bra, vänta inte! Ta kontakt!

VI ÄR

Är du nyfiken på att jobba med oss?

Vi söker konstant efter vägar att hjälpa våra kunder för att vi bryr oss.
Vi har samma dedikerade fokus när det kommer att hitta nya medarbetare.
Raion förbättras och utvecklas med samarbete och engagemang i fokus.
Vi anser att ett företag är summan av alla anställda, vi vill ge förutsättningar för alla att utvecklas i den riktning de själva vill. Vi söker kontinuerligt efter nya kollegor och är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta med oss kika in på vår karriärssida för mer information.

Sök upp oss!

Vi uppskattar alltid att diskutera nya möjligheter och träffa nya människor. Så kom gärna förbi oss och ta en kaffe och ett snack. Det går även bra att skicka oss ett meddelande här till höger så återkommer vi så snart som möjligt.