Konsulting med "+1 för världen" i fokus

Raion har konsulter som kan stötta er genom hela den agila värdekedjan. Oavsett om du väljer en utvecklare, en Scrum Master eller en Product Owner kommer våra kollegor bidra med omfattande agil erfarenhet.​ Med en konsult från Raion får du inte bara en person utan ett helt koncept. Vår ambition är att få din verksamhet att blomstra, sprida glädje och leverera största möjliga värde.​

​Raion är en konsultfirma som drivs av viljan att göra goda gärningar. Vi vill skapa +1 för världen och för dig!​

Raion Academy

Vi på Raion har lång erfarenhet av att hålla kurser. Om du är intresserad av att lära dig mer om agila arbetssätt så varför inte prova någon av våra utbildningar. Vi håller kurser inom Management 3.0, Scrum Master och Agil Kravhantering. 

Kunskapsevent

Vi älskar konceptet +1 för världen. Raion är en konsultfirma som drivs av viljan att göra goda gärningar. Vi vill skapa +1 för världen! Ett sätt vi gör detta är genom att vara värd för kunskapsevent. Den senaste vi hade var i september/oktober på ämnet Management 3.0. Här bjuder vi in våra partners mot en frivillig donation till något välgörande ändamål. 

Raions Partnernätverk

Gå med i Raions Partnernätverk! Här bjuder vi in enmansföretagare och konsulter i fåmansbolag (1-4 pers) som arbetar med ledarskap och systemutveckling i IT-branschen. De får möjlighet att träffas och och prata affärer över frukost en gång i månaden. Frukostarna är helt kostnadsfria och man förbinder sig inte till något!