Raions Partnernätverk

Vad är detta?

Raions Partnernätverk är ett nätverk där konsulterna i nätverket kan träffas och prata affärer över en frukost tillsammans en gång i månaden. Under frukosten får alla berätta kort om hur dom ser på marknadsläget, befintliga behov och framtida behov.

Frukostarna är helt kostnadsfria och man förbinder sig inte till något! Vi tror på att man vill göra affärer med människor man litar på och detta är en möjlighet att lära känna varandra och bygga ömsesidigt förtroende.

För vem?

Vi vill bjuda in enmansföretagare och konsulter i fåmansbolag (1-4 pers) som arbetar med ledarskap och systemutveckling i IT-branschen.

Varför?

There ain't no such thing as a free lunch sägs det. Och det är klart att vi gör detta av en anledning. Vi har insett att ju mer vi nätverkar och ju justare vi är, desto fler är det som vill vara med oss. Så vi tror att detta är ett bra sätt för oss att få en bredare bild av marknaden, insyn i uppdrag och behov, tips om rekryteringar och inte minst att få lära känna nya härliga människor i branschen. Vi tror på långsiktiga win win-relationer och hoppas att du vill vara med!

Om du är intresserad, fyll i nedan formulär!

Jag vill vara med Raions partnernätverk!

Kontakta oss gärna!